64 de posturi vacante au fost scoase la concurs de Spitalul Judetean

spit judSpitalul Judeţean Buzău a scos la concurs, zilele trecute, nu mai puţin de 64 de posturi în aproape toate secţiile spitalului, dar şi în rândul personalului administrativ. Se caută de la asistenţi medicali debutanţi şi cu experienţă, la statisticieni, referenţi, contabili, economişti, muncitori, infirmiere, spălătorese ori îngrijitoare.

A fost scos la concurs şi un post de şef Serviciu financiar contabil la Serviciul de contabilitate. Unele dintre posturile scoase la concurs sunt nou create iar altele s-au vacantat în urma pensionării celor care le ocupau. Primele concursuri vor avea loc pe 7 mai, pentru postul de şef Serviciu financiar-contabil, dar şi pentru cele de referent de specialitate gradul I – Serviciul de Management al calităţii serviciilor, de asistente medicale şi asistente debutante (29 de posturi) în secţiile Chirurgie, Ortopedie, Urologie, ORL, Neonatologie, Oncologie, Bloc operator spital, Boli Infecţioase, A.T.I., BMF, Neurologie, Laborator Radiologie şi imagistică medicală, Medicină Internă, Cardiologie şi O.G. II.
Următoarele concursuri sunt planificate să se desfăşoare pe 14 mai, pentru posturi precum contabil, economist, statistician medical, spălătoreasă (2 posturi), îngrijitoare (8 posturi), infirmieră (9 posturi), şi infirmieră debutantă (8 posturi). Ultimul concurs se va desfăşura pe 19 mai, fiind rezervat celor care vor să se angajeze ca telefonist, liftier sau muncitor calificat pentru deservire instalaţii de sterilizare, deşeuri medicale periculoase, evidenţă, întreţinere spaţii verzi. Informaţii suplimentare privind condiţiile şi taxa de participare la concurs se pot obţine de pe site-ul Spitalului Judeţean de Urgenţă Buzău.

sursa: Adevarul

Be the first to comment

Leave a Reply