AJOFM Buzău organizează Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi

angajariCa în fiecare toamnă, AJOFM Buzău vine în întâmpinarea tinerilor aflaţi în căutarea unui loc de muncă şi organizează Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi. În acest an, acţiunea se va desfăşura în data de 26 septembrie, la nivelul tuturor agenţiilor teritoriale pentru ocuparea forţei de muncă.

La ediţia din acest an a Bursei locurilor de muncă pentru absolvenţi sunt aşteptaţi atât tinerii absolvenţi de liceu, şcoală postliceală şi facultate, dar şi ceilalţi şomeri aflaţi în căutarea unui loc de muncă.

Până vineri, îşi anunţaseră prezenţa bursă 26 de societăţi comerciale care pun la dispoziţia şomerilor, în total, 390 de posturi. Pentru prima dată după mulţi ani, cele mai multe locuri de muncă, aproximativ 200, sunt oferite de către angajatori din municipiul Râmnicu Sărat, majoritatea în domeniul confecţiilor textile.

Angajatorii care şi-au anunţat prezenţa la bursa locurilor de muncă programată vinerea viitoare oferă posturi din mai toate domeniile de activitate, de la confecţii textile, până la agenţi de securitate.

Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenţi va avea loc vineri, 26 septembrie, de la ora 9, în municipiile Buzău şi Rm. Sărat, dar şi în oraşele Nehoiu, Pogoanele şi Pătârlagele.

Sursa: adev.ro

Be the first to comment

Leave a Reply