Ajutorul de șef de post de la Rosetii, judecat pentru luare de mită a scăpat cu o condamnare cu suspendare

chiorpecIeri, Tribunalul Buzău a judecat dosarul în care polițistul Mihuț Luchian Chiorpec era acuzat de luare de mită. Tribunalul a decis condamnarea acestuia la 2 ani și 6 luni de închisoare, cu supendare. Decizia Tribunalului poate fi atacă în termen de 10 zile.

Ajutorul de sef de post de la C.A. Rosetti a fost arestat acum aproape 2 luni. Acesta a fost acuzat de luare de mită de ofițerii Direcției Națioanale Anticorupție, după ce în anul 2009 acesta a luat bani de la un șofer, promițându-i acestuia că va interveni pentru returnarea permisului auto suspendat.

Polițistul i-a promis șoferului că va interveni pentru ca permisul auto să-i fie înapoiat, după ce acesta i-a fost suspendat pentru că șoferul a fost prins băut la volan, totul contra sumei 3.800 de lei. Numai că Mihuț Luchian Chiorpec a intrat în concediu imediat după ce a luat șpaga, iar dosarul șoferului a fost preluat de un alt polițist, iar șoferul a fost condamnat la închisoare cu suspendare. Considerat înșelat, conducătorul auto, a făcut plângere împotriva ajutorului șefului de post la ofițerii Direcției Generale Anticorupție, care l-au și arestat pe acesta.

Be the first to comment

Leave a Reply