ALEGERI PARLAMENTARE – Dan Diaconescu, la Târgu Jiu: Mă aştept ca Ponta să schimbe “poarta” sau “să cumpere arbitri” în timpul jocului

Liderul PPDD, Dan Diaconescu, a venit, joi seară, la Târgu Jiu, unde candidează pentru un mandat de deputat în Colegiul 6, el declarând că se aşteaptă la o campania electorală destul de dură şi că în următoarele 40 de zile va sta în Gorj pentru a-şi asigura victoria în 9 decembrie.

Dan Diaconescu a ajuns la Târgu Jiu, în jurul orei 21.00, fiind însoţit de candidatul în Colegiul 1 Senat, realizatorul TV Tudor Barbu.

Liderul PPDD s-a întâlnit cu câteva sute de simpatizanţi, precum şi cu ceilalţi candidaţi ai partidului pentru colegiile din judeţ.

El a spus că se aşteaptă la o campania electorală destul de dură, menţionând că nu exclude posibilitatea ca în timpul “jocului”, Victor Ponta, contracandidatul său, să schimbe “poarta” sau “să cumpere arbitrii dacă se vor dovedi corecţi”.

“Vă reamintesc că jucăm în alegeri aici, la Târgu Jiu, şi în toată ţara după un regulamernt făcut de Vitor Ponta. Vă reamintesc că poporul a vrut altceva. În urma unui referendum a vrut Parlament cu 300 de oameni, nu cu 500 şi ceva, dar astea sunt regulile jocului, trebuie să jucăm după ceea ce ne impune domnul Ponta. Jucăm la el acasă, jucăm după regulile lui, ne aşteptăm să mute poarta în timpul jocului, ne aşteptăm să cumpere arbitri, să schimbe arbitri dacă se vor dovedi corecţi în timpul meciului. Ne aşteptăm la orice ostiliate din partea domniei sale, dar cu toate astea vom învinge”, a spus Diaconescu.

El a precizat că în următoarele 40 de zile va sta în Gorj pentru a-şi asigura victoria în la alegerile parlamentare

Dan Diaconescu a mai afirmat că pe parcursul campaniei electorale va instala camere de luat vederi în oraş şi va institui un sistem de supraveghere a panourilor sale electorale pentru a nu fi distruse.

Totodată, a menţionat că în 9 decembrie la fiecare intrare în secţiile de votare va pune câte o cameră de supraveghere.

Diaconescu i-a invitat pe alegători ca, începând de vineri, să vină să-l viziteze la sediile de campanie, pentru a-i spune necazurile şi pentru a prezenta proiecte pe care el să le finanţeze cu 20.000 de euro, pentru a demonstra că banii pe care i-a promis chiar îi dă.

“Inclusiv simpatizanţi USL sau ARD din oraş pot să vină către noi cu un proiect şi să ne spună ce-ar dori să facă cu acei bani şi să vedem care dintre aceste proiecte poate fi aplicat în oraşul dumneavoatră ca să vedeţi că se poate”, a spus Diaconescu.

El le-a adresat şi un mesaj locuitorilor din judeţ ca pe 9 decembrie să voteze pentru schimbare întrucât atunci prin Târgu Jiu va trece “trenul speranţei” şi e important ca mai mulţi să urce în el.

Vineri, primul-ministru Victor Ponta, contracandidatul lui Dan Diaconescu, va face o vizită în Târgu Jiu, unde va participa la o întâlnire cu tema “Abordarea Problematicii Regionale”.

Liderul PPDD Dan Diaconescu a anunţat, marţi seară, că va candida pentru un mandat de deputat la Târgu Jiu, în colegiul în care candidează şi premierul Victor Ponta.

El a făcut anunţul într-o conferinţă de presă susţinută în studioul OTV.

Marţi după-amiază, la Biroul Electoral Judeţean Gorj, şi liderul PSD Victor Ponta şi-a depus candidatura pentru Colegiul 6, Târgu Jiu, la Camera Deputaţilor, declarând că nu ştie cine mai candidează şi că nu are nicio problemă “de contracandidaţi”.

sursa> Mediafax

2 Comments on ALEGERI PARLAMENTARE – Dan Diaconescu, la Târgu Jiu: Mă aştept ca Ponta să schimbe “poarta” sau “să cumpere arbitri” în timpul jocului

  1. Ponta ar trebuie sa-si dea demisia si sa lase pe alti oameni capabili…Pe 9 decembrie sa speram ca lumea va vota cu capul si nu cu stomacul.

  2. politia romana ar trebui sa-si faca datoria si sa stea cu ochii pe campania lui ponta. daca alegerile vor fi corecte ponta nu are cum sa castige.

Leave a Reply