Baronul Cezar Preda si-a dat demisia din toate functiile din PDL

imagesCezar Preda a anunţat, miercuri, că demisionează din funcţiile de vicepreşedinte al PDL la nivel naţional şi de preşedinte al PDL Buzău, spunând că a luat decizia după ce a fost criticat în partid pentru afirmaţiile sale.

Deputatul PDL Cezar Preda a anunţat, într-o conferinţă de presă susţinută la Buzău, că a luat decizia de a demisiona din funcţiile deţinute în partid în urma reuniunilor PDL care au avut loc sâmbătă la Braşov, unde el afirmase că, prin hotărârile pe care le-a luat, “PDL a creat un monstru numit USL”.

El a spus că la şedinţa Colegiului Director al PDL de la Braşov a avut o “poziţie fermă” la care nu poate renunţa.

Cezar Preda a mai spus că a fost criticat pentru afirmaţiile sale de către Emil Boc şi “anumiţi politicieni din Ardeal”.

“Eu ma pot lupta cu Victor Ponta, mă pot bate cu Elena Udrea, mă pot bate cu Traian Băsescu, dar nu pot să mă bat cu colegii mei din partid. Acesta este motivul pentru care am decis să fac acest pas. Voi rămâne membru al PDL, partid în care sunt de 15 ani, pentru că eu nu cunosc alt partid. Voi face parte din echipa de campanie a domnului Predoiu şi mă voi implica în tot ceea ce înseamnă viaţa politică a PDL din postura de simplu membru şi de deputat”, a declarat Cezar Preda.

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply