Bigiu vrea USL, sau macar PSD

BigiuCea mai mare dezamagire politica de dupa Revolutie a fost fara indoiala proiectul USL. Pornit cu un val de simpatie naucitor, a ajuns sa fie cea mai mare teapa data romanilor care inca mai credeau ca se poate schimba ceva in tara.

Dovada ca inca de la inceput acest proiect politic nu a fost creat pentru bunastarea romanilor ci doar pentru a ajunge niste politicieni mai usor la putere, sunt doua aspecte majore, pe de o parte Victor Ponta a dorit sa guverneze singur, de aceea s-a asigurat ca are majoritate si fara PNL, cumparand parlamentarii care l-au tradat pe Dan Diaconescu, pe de alta parte Crin Antonescu, cand s-a trezit din betia “visului de a se vedea deja presedinte al tarii”, a rupt USLul doar la televizor. In judete, locurile in care se produc banii pentru politicieni, USLul functioneaza in contiunuare, un exemplu de frunte este chiar judetul Buzau. Se poate ipocrizie mai mare, decat sa ii injuri zilnic pe cei cu care pana mai ieri te pupai, dar in acelasi timp sa ramai alaturi de ei cand vine vorba de impartirea ciolanului in teritoriu.

Presedintele PNL-ului de la Buzau, duce lipsa de scrupule si mai departe. Planul A, Bigiu vrea ca partidul pe care il conduce sa scoata un procentaj cat mai prost la alegeri, pentru ca Antonescu va fi inlaturat de la sefia partidului daca nu va avea un scor mai mare de 20 la suta si cu un nou presedinte, liberalii vor fi mai mult decat incantati sa revina la guvernare. Planul B, incepe sa prinda din ce in ce mai mult contur ideea ca, daca nu se reface USLul, Bigiu va trece la PSD. Daca PSDul va da presedintele tarii si vor avea si majoritatea de guvernare, s-ar putea ca presiunea politica sa determine DNAul sa inceteze sa mai faca atatea arestari. Paza buna trece primejdia rea, cand stii sa faci jocurile politice.

1 Trackbacks & Pingbacks

  1. Bigiu vrea USL, sau macar PSD - Stiri la orice ora

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


14 − seven =