Boșcodeală, „lucrat” din interior

ciolacu_De-a lungul timpului Boșcodeală și-a făcut foarte mulți dușmani din cauza modului în care acesta se folosește de oameni și se descotorosește de ei după ce nu îi mai sunt utili. Printre aceștia se numară și Ion Vasile, despre care Boșcodeală spune că se află în spatele sesizării de la DNA, care îi va aduce ceva ani de pușcărie edilului. Ce-i drept, Ion Vasile ar avea toate motivele să se razbune pe Boșcodeală pentru modul în care acesta s-a lepădat de el, dar nu el a făcut sesizarea către DNA.

Într-adevar, sesizarea de la DNA este semnată de un anume Ion Vasile, numai că aceasta a fost scrisă de unul dintre apropiații lui Boșcodeală, Marcel Ciolacu. Fiind un laș, bineînțeles, Ciolacu nu putea semna sesizarea cu numele lui și s-a semnat cu numele de Ion Vasile, dușman recunoscut al primarului. Un plan foarte bine pus la punct de deputat iar dacă lucrurile mergeau conform planului nimeni nu ar fi aflat că el este autorul biletulului trimis la DNA, dacă nu eram noi, bineînțeles.

Acum, Ciolacu va trebui să inventeze tot felul de scuze pentru a se disculpa în fața primarului, redevenind mielușel în fața lui Boșcodeală, după cum îl știe toată lumea. Și după ce va fi iertat, acesta va încerca în continuare să îl injunghie pe la spate, cum a făcut-o în nenumărate rânduri, ca un veritabil Brutus.

Imperiul Boșcodeală este foarte aproape de a apune la Buzău, scaunul edilului clătinându-se în mod serios din cauza ANI și DNA, iar acum pesediștii buzoieni își fac planuri cine va prelua șefia partidului.

Be the first to comment

Leave a Reply