Călin Popescu Tăriceanu, implicat într-un accident la Buzău

Calin-Popescu-TariceanuCălin Popescu Tăriceanu a fost implicat, marţi, într-un accident de circulaţie produs în municipiul Buzău, fără a fi rănit, primele date furnizate de Poliţie arătând că accidentul a avut loc din vina unui alt şofer.

Potrivit comisarului şef Florina Crucianu de la Poliţia Judeţeană Buzău, accidentul s-a produs pe Aleea Industriilor din municipiul Buzău, unde autoturismul condus de fostul premier a fost lovit din spate de o altă maşină al cărei şofer nu a păstrat distanţa corespunzătoare.

“Este vorba despre o tamponare între două autoturisme, fără a fi înregistrate victime. Un bărbat în vârstă de 50 de ani, din Buzău, care conducea pe Aleea Industriilor către Şoseaua Spătarului nu a păstrat distanţa corespunzătoare faţă de alt autoturism din faţa sa, lovindu-l”, a spus Florina Crucianu, care a precizat că şoferul din Buzău vinovat de producerea accidentului a fost sancţionat cu trei puncte amendă.

Conform sursei citate, cei doi şoferi au fost testaţi de poliţişti cu aparatul Drager, stabilindu-se că nu consumaseră alcool.

Călin Popescu Tăriceanu se afla la volanul unui autoturism Ford, care a fost avariat în urma tamponării.

Tăriceanu şi celălalt şofer nu s-au înţeles pe cale amiabilă, astfel că au mers la sediul Poliţiei municipiului Buzău, pentru întocmirea actelor constatatoare.

“Documentele de constatare a contravenţiei şi de soluţionare a evenimentului rutier au fost întocmite la sediul Politiei municipiul Buzău”, au declarat reprezentanţii Poliţiei Buzău.

Aceleaşi surse susţin că, după ce au fost audiaţi cu privire la modul în care s-a produs accidentul, şoferul de 50 de ani din Buzău a fost sancţionat cu trei puncte penalizare şi avertisment.

1 Trackbacks & Pingbacks

  1. Buzoianca Loredana Tăriceanu și-a botezat fiulGazeta de Buzau - ziar online cu atitudine | Gazeta de Buzau - ziar online cu atitudine

Leave a Reply