Cine va fi noul subprefect?

georgesavaLa o lună de la numire, secretarul de stat, Florea Oprea, l-a investit oficial în funcția de Prefect pe avocatul George Sava. Reamintim că acesta a avansat în funcție ca urmare a demisiei Mariei Buleandră, trimisă în judecată în „dosarul Beganu”.

În vârsta de 39 de ani, George Sava a lucrat înainte de Prefectura Buzău la mai multe firme private dar şi la Direcţia Silvică Buzău ca şi consilier juridic. Este un fruntaș psd-ist, membru în Biroul Executiv Municipal Buzău al PSD, membru în Comisia Națională de Arbitraj și Integritate Morală a PSD și face politică din tată în fiu, este băiatul fostului primar al comunei Colți, Ilie Sava.

După depunerea jurământului de credință, Sava a declarat că va respecta întocmai litera legii și că își dorește ca Instituția Prefectului să fie cât mai aproape de cetățean. În schimb, întrebarea ”cine va fi noul subprefect?” rămâne valabilă, deoarece nici unul dintre cei prezenți nu au vrut să se lanseze în speculații pe această temă. În final, Sava a declarat doar că decizia numirii cuiva pe postul pe care l-a lăsat liber, le aparține primului-ministru, Victor Ponta și ministrului Gabriel Oprea.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


twenty − 12 =