Circ cu greşeli gramaticale: Cum s-a făcut de râs un parlamentar VIDEO – Romania TV

După ce a reușit să se facă de râs în tot Buzăul, iată că deputatul AUTO face acum senzație în întreaga țară, deoarece celebrul său video de pe Youtube a ajuns și la Romania TV.

Gheorghe Coman, ales deputat în colegiul 5 din Buzău sub sigla PPDD, a făcut spectacol la o emisiune TV cu greşelile gramaticale. După primarul “care este”, avem şi politicianu “care este”, după cum se poate vedea din declaraţiile parlamentarului: “În colegiul 5 cele mai importante este (SIC) oraşul Pogoanele şi, după aceea, este (SIC) Pietroasele”.

Întrebat de moderator ce l-a determinat să candideze pentru un loc în Parlamentul României, deputatul ex-PPDD a afirmat că a vrut să vadă cum este să fie politician.

În general aş fi vrut să văd şi eu cum este ca parlamentar şi să ajut, în primul rând oamenii, care până să candidez le-am mai făcut câteva lucrări şi oameni mă cunosc”.

Totuşi, Gheorghe Coman nu este un om fără experienţă, înainte de a fi parlamentar, acesta fiind administrator a unor firme în domeniul “lu’ transporturilor”.
Întrebat care este meseria sa de bază, deputatul a răspuns sincer – auto. “Am practicat mult pe timpul lui Ceauşescu. După aceea am fost într-o chestie, am fost angajat undeva şi atunci nu mi-a plăcut şi am plecat unde a trebuit să plec să facem rost de bani”, a declarat parlamentarul PPDD.

sursa www.rtv.net

Be the first to comment

Leave a Reply