Claudia Stelea, mărul discordiei între PSD și PC

claudia-stelea-director-APIAPostul de director al agriculturii, pe care îl ocupă  Claudia Stelea încă de pe vremea Guvernului Tăriceanu, a creat discuții aprinse între politicienii locali.

Claudia Stelea a schimbat partidele mai ceva ca pe șosete, fiind mereu la partidul care guvernează. Dupa ce Guvernul Boc a trecut la putere, aceasta s-a înscris în PSD, partid care formase la acea vreme guvernul cu PDL. Mai târziu a urmat înscrierea în PDL, iar mai apoi a urmat UNPR și ultima data și-a completat o adeziune la PC, partid care i-a promis că va ramane șef la APIA. Numai că la șefia PC a ajuns Gheorghe Coman, care are și el un cuvant greu de spus în ceea ce privește posturile de conducere din deconcentrate.

După  alegerile din vară USL-ul a semnat un protocol prin care au fost împărțite posturile din fruntea deconcentratelor, șefia APIA revenindu-i PSD, care l-a desemnat pe Gheorghe Sava pe aceasta funcție. Numai că șeful PC de la acea vreme, Gheorghe Vlase, a reușit să o păstreze în funcție pe Claudia Stelea, intervenind la colegul său de partid, ministrul Daniel Constantin, care a reușit să blocheze toate posturile în deconcentrate. Cum Vlase nu mai este șeful PC, postul Claudiei Stelea nu mai este sigur, deorece Gheorghe Coman a promis și el postul altcuiva.

Totuși, Claudia Stelea se bucură de susținerea deputatului social-democrat Marian Ghiveciu, care face parte din Comisia de Agricultură la Camera Deputaților. Ghiveciu dorește ca Stelea să rămână pe post deorece cei doi au colaborat foarte bine și în trecut.

Be the first to comment

Leave a Reply