COMUNICAT DE PRESĂ – În urma şedinţei extraordinare a Consiliului Judeţean Buzău, din data de 13.06.2013

COMUNICAT DE PRESĂ

 

În urma şedinţei extraordinare a Consiliului Judeţean Buzău, din data de 13.06.2013, precizăm următoarele:

 

  1. Consilierii PP-DD se dezic de maniera dictatorială în care sunt conduse şedintele de consiliu şi fac apel la dialog şi transparenţă în cadrul tuturor şedinţelor de comisii şi a celor de la Consiliul Judeţean Buzău.
  2. Consilierii PP-DD niciodată nu au contestat proiectul propus de domnul Preşedinte Cristi Bîgiu, ci doar modalitatea de prezentare a acestora, lipsa de transparenţă şi maniera de alegere a participanţilor din proiectul prezentat astăzi.
  3. Consilierii PP-DD încurajează demararea oricărui tip de proiect finanţat din fonduri proprii sau din fonduri europene care respectă două principii de bază: principul utilităţii publice şi cel al legalităţii. Nu putem fi de acord cu atragerea de parteneri cercetaţi penal pentru proiecte similare, sau a unor parteneri care nu deţin experienţa necesară derulării unor proiecte de un asemenea nivel – conf. Anexa.
  4. Consilierii PP-DD salută iniţiativă desfăşurării campionatului de Enduro şi îi felicită pe organizatori pentru reuşita realizării acestui eveniment în judeţul nostru. Dată fiind importanţa unui astfel de eveniment de anvergură internaţională, nu putem fi de acord ca instituţia Consiliului Judeţean Buzău să devină coorganizator cu mai puţin de 24 h înainte startul competiţiei. Nu putem fi de acord cu alocarea oricărei sume care nu este legal justificată/prezentată (dacă există justificarea legalităţii şi a serviciilor-produselor ce urmează a fi achiziţionate, aceasta nu ne-a fost prezentată).
  5. În perioada următoare cu maximă celeritate vom informa organismele competente şi cu rol decizional în privinţa desfăşurării proiectului „Program de intervenţii integrate pentru şomeri – certitudinea unui viitor durabil” având ca parteneri persoane cercetate pentru înşelăciune în formă continuată, fals în înscrisuri şi fals în declaraţii.
  6. Consilierii PP-DD nu se dezic de Statutul şi Programul politic al partidului şi ori de câte ori va fi nevoie vor aduce în faţa opiniei publice toate informaţiile şi aspectele pe care este necesar să le cunoască.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


19 + sixteen =