Comunicat de presa PP-DD: Privind mitingul organizat de Asociatia “Vointa Poporului” referitor la abuzurile Consiliului National al Audiovizualului in raport cu radiodifuzorul OTV

imageResizePP-DD își manifestă susținerea față de orice protest al reprezentanților societății civile cu privire la încălcarea drepturilor la liberă exprimare a persoanelor sau, și mai rău, a libertății presei.

Considerăm legitim și îndreptățit protestul organizat de Asociația “Voința Poporului” și ne alăturam demersurilor și dezideratelor manifestate de către aceasta. Suntem de părere că după recentele scandaluri care implică nerespectarea repetată a normelor privind statul de drept, a ingerințelor în procesul de justiție, România nu își poate permite o abordare greșită în raport cu libertățile fundamentale ale individului.

PP-DD recomandă respectarea de îndată a legislației audiovizuale și punerea imediată în drepturi a radiodifuzorului OTV, ceea ce nu se poate manifesta decât prin recunoașterea licenței europene pe care acesta o deține. Interpretarea legislației în materia audiovizualului și reaua-voință manifestată de către factorii de decizie nu fac decât să confirme manifestarile antidemocratice și percepția deformata ale unui regim profund nedemocratic.

Simona Allice Man,

Președinte Partidul Poporului – Dan Diaconescu

Be the first to comment

Leave a Reply