Corcodel vrea iar la primarie

pf_1415614618Alexandru Corcodel, fostul primar al orasului Nehoiu vrea sa revina in fotoliul de la primarie. Nici dezastrul de la alegerile din 2012, nici dosarele de la DNA nu l-au demoralizat.

A fost comunist, a fost independent, a fost taranist, a fost penelist, a fost pesedist, a fost… momentan este pelerist (n.r. PLR – partidul neinfiintat legal, dar condus de domnul Tariceanu). Seful organizatiei judetene PLR, Gheorghe Vlase ( n.r. fost presedinte PC, detronat de Gigeoaca, deputatul auto eliberat de curand din puscarie) sustine ca Alexandru Corcodel are cele mai mari sanse sa devina din nou primar: “La Nehoiu este preşedinte domnul Corcodel.  Noi am fost cu dumnealui în campanie de două ori la Nehoiu, am întâlnit echipa dumnealui din zona, este foarte apreciat, am rămas suprinşi câţi oamenii i-au mulţumit pentru toate investiţiile pe care le-a făcut. Domnul Corcodel va candida în anul 2016 pentru funcţia de primar al oraşului Nehoiu. Oamenii îl doresc înapoi primar”

Teoretic pana in 2016 se mai pot intampla multe, dar zilelele primarului Lungu la primaria Nehoiu par a fi numarate de DNA.

Be the first to comment

Leave a Reply