Dan Diaconescu a spus mereu adevarul desi nimeni nu l-a crezut

         sigla_otv (1)       Dan Diaconescu  a repurtat o victorie uriașă  împotriva actualei puteri. Președintele fondator al Partidului Poporului – Dan Diaconescu a prezentat, în cadrul unei conferințe de presă la care au participat toate televiziunile naționale, licența  postului de televiziune OTV, obținută în Italia.

            De aproximativ o lună de zile, atunci când Dan Diaconescu a anunțat că OTV își va relua emisia având  o licență din străinătate, puterea a declanșat o amplă campanie de dezinformare și denigrare, de minciună și insultă, un veritabil linșaj mediatic prin televiziunile și ziarele aservite.

             Vârful de lance al acestor atacuri furibunde a fost o anume Laura Georgescu, ajunsă printr-un concurs de împrejurări politice în fruntea CNA. Aceasta a susținut vehement că Dan Diaconescu minte și că nu are licență, iar OTV nu va mai emite niciodată. Mai mult, Laura Georgescu a afirmat că dacă OTV reapare pe ecranele televizoarelor își va da demisia din fruntea CNA.

Ieri, după ce Dan Diaconescu a făcut publică licența, Laura Georgescu s-a răzgândit în a-și prezenta demisia, după modelul liderilor marcanți ai USL.

            Abuzurile Laurei Georgescu nu s-au oprit aici, în mod ilegal ordonând închiderea postului DDTV. De asemenea, același personaj a îndrăznit în direct să amenințe cu pușcăria atât pe dl Dan Diaconescu cât și pe ceilalți vectori de imagine ai PP-DD, aflați în direct pe posturile de televiziune naționale.

                  În întâlnirile de evaluare ale Organizațiilor Județene ale PP-DD, conducerea partidului a transmis mesajul lui Dan Diaconescu referitor la reluarea emisiei OTV.  Și de această dată ne-am ținut de cuvânt.

BIROUL DE PRESĂ PP-DD

Be the first to comment

Leave a Reply