Dan Diaconescu, după condamnare: Mi-au închis televiziunile, mai rămânea să mă închidă și pe mine. Vă las foarte săraci și foarte naivi

dan-diaconescu-dupa-condamnare-mi-au-inchis-televiziunile-mai-ramanea-sa-ma-inchida-si-pe-mine-va-las-foarte-saraci-si-foarte-naivi-video-136815Dan Diaconescu a fost ridicat de polițiști de la domiciliul său, urmând să fie încarcerat, după ce Curtea de Apel București l-a condamnat la 5 ani și 6 luni de închisoare în dosarul de șantaj, informează B1 TV.

”Eu eram pregătit cu un discurs pentru achitare. Acum însă cred că niciun român nu mai are încredere în justiție. Evident că eu nici atât. Mi-au închis televiziunile, mi-au închis partidul. Mai râmânea să mă închidă pe mine. Pentru prima oară voi fi întreținut de către dumneavoastră, de către telespectatori, cu 28 de milioane de lei pe lună. Nu mi-aș fi dorit asta, știu că sunteți extrem de săraci, cei mai mulți dintre dumneavostră. Vă las foarte săraci și foarte naivi. Sper să nu vă găsesc și mai săraci, și mai naivi. ”, a spus Dan Diaconescu atunci când și-a părăsit locuința.

Dan Diaconescu a fost condamnat miercuri de magistrații Curții de Apel București(CAB) la cinci ani și șase luni de închisoare cu executare, în dosarul de șantaj în care este implicat.

Pe lângă condamnarea la închisoare cu executare, lui Dan Diaconescu i s-a interzis să desfășoare orice activitate în presa scrisă sau audio-video pe o perioadă de cinci ani după executarea pedepsei de cinci ani şi şase luni.

Fondatorull PPDD va sta în următoarele 20 de zile în perioada de carantină, timp în care se va stabili unde îşi va executa pedeapsa, dar şi regimul de detenţie.

”Suntem șocați de această decizie a instanței. Până în ultima secundă am sperat că va fi o sentință favorabilă domnului Dan Diaconescu. În ciuda acestei decizii, eu voi rămâne aproape de Dan Diaconescu și familia dânsului, așa cum am fost întotdeauna. Voi duce steagul mai departe și în ceea ce privește partidul, așa cum și-a dorit Dan Diaconescu, nu așa cum au început să facă unii impostori, care susțin că duc mai departe PPDD”, a declarat Simona Man.

 Declaratie Dan Diaconescu legat de sentinta primita

 Declaratie Simona Man – sentinta Dan Diaconescu

 

 

Surse: B1tv si Stiripesurse

Be the first to comment

Leave a Reply