Dan Diaconescu sare la gatul lui Ponta

ponta-diaconescuRecent intors din “exilulul” de la Roma, Dan Diaconescu si-a facut aparitia intr-un studio de televiziune din Romania dupa aproape o jumatate de an de absenta. Principala sa tinta de atac a parut sa fie. seful PSD, Victor Ponta.

Diaconescu a sustinut chiar ca din cauza premierului a ajuns sa ii fie pentru prima data in viata, rusine ca este roman, amintind recentul episod de la inundatii, in care Romania s-a remarcat pe plan international prin caraghioasa imagine a premierului tras cu barca de jandarmi prin apa pana la genunchi.

In opinia lui Diaconescu, Ponta se face vinovat si de respingerea unui proiect legislativ propus de ppddisti prin care alocatia elevilor ar fi putut fi marita la 200 de lei.

Inversunarea impotriva liderului PSD, nu se opreste aici, Dan Diaconescu si-a inceput deja vizitele in judetele din tara si promite sa aduca in fata cetatenilor o serie de alte motive pentru care intreaga clasa politica ar trebui primenita, realizandu-se ceea ce el numeste “o revolutie a votului”.

1 Trackbacks & Pingbacks

  1. Dan Diaconescu sare la gatul lui Ponta - Stiri la orice ora

Leave a Reply