Dan Diaconescu si-a depus candidatura la Presedintie

diaconescuDan Diaconescu şi-a depus candidatura pentru alegerile prezidenţiale, luni, la Biroul Electoral Central (BEC), el spunând că, dintre competitorii electorali, este singurul al cărui nume are terminaţia ”escu”, pe care au avut-o toţi preşedinţii României de până acum.

Diaconescu a spus că a înregistrat numai 300.000 de semnături ale cetăţenilor cu drept de vot din milionul strâns pentru susţinerea candidaturii sale.

”Vrem să facem o revoluţie, o revoluţie a votului. Este prima revoluţie care are data anunţată. Începe pe 2 noiembrie. Are şi oră, culmea, ora 7 dimineaţa, o revoluţie care se va încheia seara, cu victoria poporului român, după 25 de ani de domnie a ciocoilor”, a declarat candidatul PP-DD.

Pe de altă parte, Dan Diaconescu a subliniat că din cei aproximativ 12 candidaţi care îşi vor înregistra candidatura pentru alegerile prezidenţiale nu este niciunul, cu excepţia sa, al cărui nume să aibă terminaţia ”escu”.

”Sunt singurul cu terminaţia «escu», iar statistica nu s-a înşelat niciodată. Din 1974, de când ţara aceasta are preşedinţi, toţi au avut terminaţia «escu». Deşi în finală au intrat oameni fără terminaţia «escu», foarte bine poziţionaţi în sondaje, uneori cu 10-15 procente în faţa concurentului, (…), ceva s-a întâmplat şi au pierdut cu toţi şi au câştigat cei cu terminaţia «escu»”, a adăugat Dan Diaconescu.

sursa:

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


11 + two =