De ce sa alegi FabricaOnline.ro?

portofoliu-fabrica-site-fabricaonline

Pentru că avem experiență în piața media de peste 15 ani. Pentru că am avut alături în diverse proiecte media sute de clienți, pentru care am realizat servicii complexe de marketing și publicitate, targetate conform specificului afacerii, rezultând într-o abordare inovativă și un plus de clienți. Un produs bun care nu este promovat în modul și în mediul din care îi vin clienții, este un produs pierdut. Pentru că știm cum trebuie să arate un produs de încredere și de succes.

Pentru că te ajutăm să alegi cea mai bună variantă pentru afacerea ta, nu să îți vindem servicii de care nu ai nevoie. Orice afacere are ceva unic, unele sunt recunoscute pentru o excelentă relație cu clienții, altele au o localizare perfectă,  există restaurante în care revii cu drag doar pentru cotletele de berbecuț, sau SPA-uri unde revii pentru că acolo găsești intimitatea de care ai nevoie. Oricare ar fi motivul pentru care clienții tăi revin, te ajutăm să comunici aceste atuuri.

Pentru că avem soluții și prețuri corecte și transparente. Când ne implicăm într-un proiect, optimizăm resursele, generând relația corectă cost-beneficiu. Suntem interesați să păstrăm relația client-furnizor pe termen lung, prin urmare avem o abordare prietenoasă atât față de afacerile în dezvoltare, cât și față de clienții cu bugete mari pentru promovare. Multe start up-uri au trecut la nivelul superior și ne mândrim să afirmăm că am crescut împreună, alegându-ne în continuare drept furnizor.

Pentru că avem o echipă competentă, care datorită experienței este capabilă să identifice așteptările clienților tăi. Fiind bine ancorați în piața media, cunoaștem segmentele și așteptările consumatorilor.

Dacă ai întrebări, contactează-ne și stabilim o întâlnire. Ne-am bucura să avem alături un partener care înțelege valorile noastre, care înțelege că atunci când alegi să dezvolți o aplicație pentru afacerea ta, este bine să alegi pe cineva care îți oferă consultanță bazată pe experiență și pe nevoile reale ale afacerii tale.

Vezi detalii: fabricaonline.ro

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


three × two =