Deputatul Auto, ales sef la PC Buzau

gheorghe-coman1Sâmbătă, la Sala Mare a Consiliului Județean a avut loc Conferința Județeană a Partidului Conservator, prilej cu care s-au făcut și alegerile Biroului Executiv Județean al conservatorilor.

Cum scandalurile și circul se țin scai de Gigioacă, nici de această dată nu au lipsit. Delegaţia de la Centru a fost întâmpinată de fostul preşedintele al Organizaţiei Municipale a PC, Ion Mircea care i-a înmânat senatorului Vasile Nistor o sesizare prin care contesta organizarea Conferinţei de Alegeri a Biroului Executiv Judeţean al Filialei PC Buzău. Alte cateva doamne conservatoare, inarmate cu pancarte, i-au fost alaturi lui Ion Mircea, dar grupul acestora nici nu a fost bagat in seama de Vasile Nistor, presedintele executiv PC.

După cum spun mulți, adevăratul câștigător al alegerilor este Nicoleta Tudor, fosta secretară a lui Cezar Preda, și nu Gheorghe Coman. Aceasta a fost aleasa cu majoritate de voturi pentru funcția de președinte executiv. Cu alte cuvinte aceasta va conduce frâiele partidului, așa cum s-a întâmplat și până acum de altfel, cât timp Coman va fi plecat cu treburi de deputat la București. Reamintim cititorilor că în urmă cu mai puțin de o lună la PC Buzău a avut loc o demisie în bloc din cauza Nicoletei Tudor.

Gheorghe Coman a fost și el ales președinte cu 376 de voturi pentru și 4 împotrivă. Cum nu îl bănuim de prea multă inteligență, nu este exclus ca el să fie unul dintre cei patru care au votat împotrivă. Nici președintele executiv al PC, Vasile Nistor, pare să nu îl bănuiască de prea multă inteligență pe Gigioacă, ironizându-l subtil pe acesta.

“Poate că aici la Buzău nu am găsit cea mai pregătită echipă, dar cu siguranţă este una muncitoare, iar împreună cu aceşti oameni eu cred că PC-ul la Buzău, va trece de pragul de 5 – 6 la sută la europarlamentare”, a declarat Vasile Nistor.

Be the first to comment

Leave a Reply