Drept la replică

claudiu_corcodelÎn data de 20.02.2015, la orele 12:30 staționam pe trotuar în fața Spitalului Orășenesc Nehoiu, vizavi de intrarea elevilor în curtea Liceului Teoretic ”Nicolae Iorga”.
Consilierul județean PSD Muzgoci Doru Constantin a oprit autoturismul său lângă mine și m-a atacat cu o bâtă de baseball cu inele roșii și cu un cuțit. De față au fost zeci de persoane, majoritatea elevi, care intrau/ieșeau de la școală, fiind pauza dintre schimburi. Câțiva elevi au țipat la vederea agresorului, mulți au fugit imediat acasă și au povestit întâmplarea părinților care ulterior m-au sunat îngrijorați. Am sunat la 112 și am depus în aceeași zi împotriva SOCIOPATULUI plângere penală la poliție.
Am realizat că tot CIRCUL respectiv a fost făcut cu scopul de a mă discredita pentru că doream să mă înscriu la concursul pentru ocuparea funcției de inspector școlar general, fapt cunoscut, iar Muzgoci este prieten bun și coleg de partid cu actuala inspectoare generală, Burducea Geta. Muzgoci știa că am studiat autoapărare și a sperat că ne vom ”tăvăli” puțin prin praf în fața trecătorilor și a zecilor de elevi, pentru a mă compromite.
Familia Muzgoci nu este la prima tentativă de felul acesta, imediat după masacrul de la Charlie Hebdo, fiul consiglierului Muzgoci, numitul Muzgoci Bogdan, un fel de jurnalist la Neptun TV, unul care numește jurnaliștii buzoieni ”șobolani de prin presa buzoiană”, deci acest pseudo-jurnalist îmi transmite pe Facebook (spațiu public) că este prieten cu teroriști islamiști și îmi poate organiza dacă dorește un masacru mai ceva decât cel de la Charlie Hebdo. Totul a fost ”surprins” în articolul News Buzău din data de 14.01.2015. La comentariile acelui articol Bogdan Muzgoci spune despre sine că ”este un jurnalist cu surse si legaturi in politica de la centru si in justitie! Cine si-a permis sa intre in acest razboi trebuie sa tina cont ca nu vorbim de un fraier ci de un tip destul de bine vazut! Nu poate fi denigrat de nimeni.” Este evident cam ce creaturi pot vorbi la modul acesta despre propria persoană! Întrebați-l pe autorul articolului despre IP-ul celui care comentează 😉
După O SĂPTĂMÂNĂ de la plângerea mea Muzgoci a continuat CIRCUL depunând și el o plângere împotriva mea (din câte am citit în presă), invocând o înregistrare cu un așa-zis asasin plătit de mine cu 20-30.000 nu am priceput exact dacă lei, euro sau franci elvețieni. În primul rând Muzgoci se supra-apreciază pentru că nu cred că valorează suma aceea indiferent în ce monedă discutăm. În al doilea rând, dacă ”asasinul” era autentic nu stătea la telefon la depănat povești cu Muzgoci, mai ales că ”victima” i-a spus că-l înregistrează. În al treilea rând, ”asasinul” este un țigan din Nehoiu pe care-l cunoaștem toți, care s-a lăudat imediat în tot orașul cu isprava sa, deci știa și Muzgoci că nu se află în niciun pericol, dar a preferat să continue CIRCUL în presă știind că ziariștii caută subiecte de senzație ca acesta. Țiganul cântărește 40kg îmbrăcat, împrumută câte 1 leu să-și ia o țuică și a făcut farse ca asta multor persoane, mai ales în stare de ebrietate.
Revenind la subiect, tot CIRCUL făcut de Muzgoci cu fiu-su și cu fină-sa are scopul unic de a mă discredita și de a mă ține departe de funcția de inspector școlar general.
Am reușit abia în ultima zi de înscrieri, pe 23.02.2015 (din cauză că nu mi-au eliberat documentele de la școala unde lucrez până vineri, 20.02.2015 după amiază, ziua în care m-a atacat Muzgoci) să îmi depun dosarul, acesta a fost admis și voi participa la concurs chiar dacă nu le convine lui Muzgoci și celorlalți.
Sinteză:
-Muzgoci este în relații foarte apropiate cu colega lui de partid Burducea, cea despre care mi-a spus acum aproape un an că i-a făcut avansuri la Rin Hotel la o conferință a PSD iar el a fugit de ea pentru că nu a găsit-o apetisantă. Erau mai multe persoane de față când Muzgoci a afirmat asta chiar dacă nu este suficient de bărbat să recunoască.
-Fina lui Muzgoci, PSD-ista Aanei Genilia apare de ieri alături de Muzgoci (nașul) în emisiuni și mă discreditează din cauză că … este ținută directoare peste o mulțime de grădinițe și ȘCOLI GIMNAZIALE din Nehoiu de către prietena ei Burducea deși este o simplă învățătoare, deci are multe de pierdut dacă prietena ei pleacă de la inspectorat. Tot această Aanei, în calitate de consiler local PSD vine în Consiliul de Administrație al liceului unde lucrez și încearcă fără succes să instige colegii împotriva mea, tot trimisă de către Burducea și cu promisiunea că de la toamnă, dacă va fi tot inspectoare generală Burducea o va transfera pe Aanei la liceul din Nehoiu și o va pune directoare peste întregul liceu!
Tot zilele acestea (ieri, a naibii coincidență) am primit o citație cum că Aanei, tot fina lui Muzgoci, tot prietena inspectoarei, m-a acționat în instanță pentru că i s-a părut că un personaj al blogului meu pamflet ar semăna suspect de bine cu ea. Nu am idee de ce, dar Aanei s-a asimilat personajului de pamflet ”Orfana”. Am mai pățit așa acum câteva luni când am scris despre alte două personaje, femei de moravuri ușoare (tot fără nume) și am fost asaltat cu critici pentru că multe fete s-au recunoscut în acele personaje 🙂
În concluzie, Muzgoci are un comportament tipic de SOCIOPAT dar în spatele violenței și a minciunilor pe care le debitează stă INTERESUL, aș adăuga DE PARTID.
Este adevărat că am scris tot ironic și tot pe blogul pamflet despre un personaj numit ”Analfabetul”, iar Muzgoci s-a asimilat numaidecât acestuia pentru că face multe dezacorduri și nu stăpânește reguli elementare ale gramaticii limbii române, pot veni cu SUTE de probe în sensul acesta. Oricum, mi se pare RUȘINOS ca un consilier județean să nu se poată exprima corect în limba română și mai mult decât atât este RIDICOL să administrezi un blog atunci când stâlcești continuu cuvintele și nu știi când se folosește cratima. Lecturați câteva minute blogul marelui consilier județean Muzgoci și vă veți convinge! Greșeli la fel de grave face și fiul acestuia care pretinde că este jurnalist și de care mi-e mai milă decât de taică-su pentru că este manipulat de către părintele său, se hrănește din ura acestuia, afirmă că m-ar masacra dar nici nu știe de ce.
Nu fac parte din niciun partid politic. Sunt doctor în matematică, am absolvit două facultăți și trei programe de masterat, sunt autor a numeroase manuale, culegeri de probleme și articole de specialitate publicate în țară și în străinătate. Puteți consulta un scurt CV aici: http://nehoiuazi.blogspot.ro/p/despre-mine.html
Sunt hărțuit continuu de inspectoarea generală Burducea și de oamenii ei, acesta fiind și unul dintre motivele pentru care m-am înscris la concursul pentru inspector școlar general și voi participa la acest concurs indiferent câte înscenări mai pun la cale acești oameni disperați și am convingerea că vor veghea asupra corectitudinii concursului național serviciile secrete SRI, STS dar și DNA așa încât să înceapă de undeva în țara asta clădirea unui viitor bazat pe performanță, pe calitate și nu pe impostură ca până acum. Le înțeleg supărarea lui Muzgoci și celor de lângă el, dar și ei trebuie să înțeleagă care le este locul într-o societate civilizată și democratică, iar dacă unii au stat și și-au tocit coatele învățând și nu și-au dat ca alții foc la firme pentru a recupera banii de la asigurări, este decent ca primii să aibă măcar parte de un concurs corect.
prof. dr. Claudiu Corcodel

Be the first to comment

Leave a Reply