Eduard Dumitraşcu vrea să atragă investitori in Buzău pentru crearea de noi locuri de muncă

Trăim într-o ţară în care ne-am obişnuit să auzim frecvent politicienii promiţând noi locuri de muncă şi cu toate acestea şomajul este într-o permanentă creştere şi sărăcia este tot mai adâncă. Un alt politician care să promită noi locuri de muncă arată ca un alt escroc în ochii alegătorilor sătui de promisiuni neîndeplinite.

Majoritatea candidaţilor din Buzău, la fel ca şi ceilalţi din restul ţării, au mai promis deja acest lucru, măcar o dată până acum şi se pare că au minţit. Eugen Nicolicea le-a promis mehedinţenilor noi locuri de muncă şi după ce aceştia i-au dat votul, nu numai că nu a ajutat la crearea acestora, dar a şi votat micşorarea salariilor şi tăierea pensiilor. În schimb, fără să îl lăudăm gratuit, trebuie să spunem lucrurilor pe nume, Eduard Dumitraşcu nu a tăiat pensia nimănui, dimpotrivă a creat locuri de muncă prin activităţile sale din mediul privat. În programul său electoral, Eduard Dumitraşcu vorbeşte şi de stimularea investitorilor care sunt generatori de locuri de muncă:

“Respectarea dreptului la muncă, conform Constituţiei şi construirea unei baze legislative care să încurajeze investiţiile în crearea unui Parc Industrial şi a primei enclave IT din ţară (atragerea celor mai mari societăţi din industria de calculatoare – recunoaşterea judeţului Buzău ca principala zonă informatică din România).”

În judeţul Buzău anul acesta, au fost disponibile mai puţin de 50 de locuri de muncă, niciunul pentru studii superioare. Şomajul s-a mărit, mai ales în rândurile tinerilor absolvenţi de facultate, de liceu sau de şcoli de meserii. Eduard Dumitraşcu susţine că vrea să găsească măsuri de stopare a șomajului și a migrației către ţări mai dezvoltate, dezbinându-se astfel familii şi creându-se numeroase drame sociale (tineri cu sufletul desfigurat de singurătate și sinucideri).

„Avantajele unei vieți mai bune decât în Romania”  fraza în care se învârt motivele tinerilor care pleacă în străinătate pentru a reuși să își formeze cariera la care au visat trebuie să fie dată uitării. România trebuie să devină o ţară în care să se trăiască civilizat.

3 Comments on Eduard Dumitraşcu vrea să atragă investitori in Buzău pentru crearea de noi locuri de muncă

  1. foarta buna idee. in buzau chiar avem nevoie de locuri de munca, multumim dle dumitrascu.

  2. Bine punctat in acest articol.Eduard Dumitrascu merita o sansa. Si pe 9 decembrie buzoieni trebuie sa iasa la vot,si sa voteze schimbarea.

  3. Crearea de locuri de munca trebuie sa fie prioritatea numarul 1 pentru judetul acesta, sunt foarte multi someri, mult mai multi decat sunt luati in evidenta, in special tineri. Va doresc sa aratati diferenta dintre d-voastra si mafioti de pana acum. Succes d-le Eduard Dumitrascu!

Leave a Reply