Filiera “Sacalul” loveste la RAPPS – Complexul Balnear BRADUL COVASNA

HOTEL BRADUL - COVASNA

UPDATE 2 – FAMIGLIA RAPPS/COTIDIANUL

   Cine este acest Georgian Gabriel Surdu, un soi de slujbaş devotat al cuplului Udrea-Cocoş? Se spune că acest Surdu ar fi fost şofer la un alt personaj faimos, pe numele său Daniel Tudor – SOTUL CELEBREI SENATOARE DOINA TUDOR/PNL. Pe vremea când toate ziarele urlau că directorul Vlaicu de la RA-APPS era omul lui Cocoş şi Udrea, Călin Popescu Tăriceanu (la recomandarea lui Dan Motreanu) l-a destituit pe Vlaicu şi l-ar fi adus pe acest Georgian Gabriel Surdu la RA-APPS. La început, omul umbla prin Palatul Victoria ca umbra pe pereţi. Se lipea de tencuială ca să nu supere pe cineva. Cu vremea, a devenit unul dintre principalii jucători din culisele guvernului. Are intrare liberă şi la Cotroceni şi învârte toate proprietăţile. Şi-a pus un apropiat şi la Administraţia Domeniilor Statului şi cu diverse “privatizări” a izbutit să fie pe placul diferiţilor mahări ai regimului Băsescu. Surdu, un nimandru de rangul cinci, învârte spaţiile şi terenurile RA-APPS şi este omul-cheie în vânzarea spaţiilor. 

   Pentru că lui Georgian Gabriel Surdu sprijinul la DGIPI nu-i era suficient, el s-a consolidat şi cu sprijin politic. A adus-o la SAIFI şi pe Crenguţa Didu, iubita lui William Brînză, omul cu voturile din străinătate. Este o cucoană oarecum faimoasă. Dar şi pe Virginia Mihailovici, o apropiată a Elenei Udrea.

   Modelul DANIEL/DOINA TUDOR a fost copiat si de fostul lui sofer Georgian Gabriel Surdu. Sotia acestuia este deputat PNL in colegiul 5 Oltenita/Calarasi. ASA DA OAMENI DE DREAPTA.

UPDATE 1 – Famiglia RAPPS conexiuni la Buzau (sot si sotie angajati la Rapps)

Pentru cei care nu stiau sau au uitat, directorul general al RAPPS este nimeni altul decat Surdu Georgian Gabriel. Priviti cate terenuri detine in Buzau. Poate ne spune de la cine a cumparat cele 30 ha din comuna Luciu. Declaratia de avere aici

rapps_surdu

 

ULTIMUL TUN MARCA DUMITRU DOBRICA IN CARDASIE CU RAPPS.

    Dobrica vrea sa puna mana pe unul din cele mai bune hoteluri din Covasna. Daca nu sesizam institutiile statului acest lucru se va intampla in 3 pasi. 

PASUL 1 – “INSTALAM” UN ADMINISTRATOR

   Unul dintre oamenii de incredere ai Sacalului a pus deja piciorul acolo. Administratorul de la CIslau (restaurant/motel 2D) Paul Visinescu a fost numit de curand administrator al Complexului Balnear Bradul. Suntem curiosi conform carei proceduri/concurs s-a facut aceasta numire – poate RAPPS ne va raspunde.

PASUL 2 – RENOVAM PE BANII STATULUI

   Sursele noastre ne-au spus ca in acest moment se fac ultimele masuratori si planuri arhitecturale pentru renovarea intregului complex. Asa cum suntem obisnuiti cu “baietii buni” de la Buzau acestia cand lovesc o fac in forta. De ce sa cumperi un obiectiv si sa investesti in el cand un intreg popor de prosti o poate face pentru tine astfel incat tu sa-l primesti la cheie? Aceasta logica insa va fi combatuta de DNA care va intra pe fir si va verifica filiera SACALUL-RAPPS.

PASUL 3 – STATUL ESTE UN PROST ADMINISTRATOR

   Undeva la inceputul anului viitor RAPPS isi va da seama (din nou) ca este un prost administrator, moment in care Sacalul va pune mana pe acest complex unic prin facilitatile si tratamentele balneare pe care le ofera.

This slideshow requires JavaScript.

COMPLEX BALNEAR BRADUL INSEAMNA:

HOTEL 

– 186 de locuri dispuse in 87 de camere duble, 2 single si 5 apartamente. Toate camerele dispun de telefon, televizor color, cablu TV, frigider.

RESTAURANT

– un restaurant clasic – 120 de locuri
– bar de zi
– bar de noapte

BAZA DE TRATAMENT + TERENURI DE SPORT

Dotarile pentru tratament sunt dintre cele mai noi si includ:
– bai calde cu ape carbogazoase
– mofete
– cura interna cu ape minerale – buvete
– aerosoli si inhalatii
– electroterapie, fizioterapie si hidroterapie
– masaje
– cultura fizica medicala

DAR DE LA DUMNEZEU. FACTORI NATURALI DE CURA: 

– izvoare cu ape minerale carbogazoase, bicarbonatate, clorurate-sodice, feruginoase, calcice, magneziene, hipotone si hipertone
– emanatii carbogazoase si radonice

   Orice comentariu este inutil. Va lasam pe dumneavoastra sa va exprimati parerea si poate sa aveti si o initiativa, o ultima initiativa in a mai salva ceva din ce se mai poate salva. IN CAZ CONTRAR, DORMITI LINISTITI. SACALUL VEGHEAZA.

Be the first to comment

Leave a Reply