FOTO:Cum aratau politicienii buzoieni in tinerete

Unii dintre ei te vor surprinde, în timp ce alții arată exact la fel ca acum 10 – 20 de ani. Vă prezentăm o serie de imagini cu politicienii buzoieni într-o perioadă când băteau la porţile succesului.

Constantin Boșcodeală

boscodeala_gzbA venit în fruntea Primăriei Buzău, ca o tânără speranță. Dar din 1996 și până astăzi se poate spune că au cam trecut anii și peste edilul buzoian. Cu toate acestea nu se observă mari schimbări la nivel fizic. S-au acumulat câteva kilograme în plus, dar în aproape 20 de ani nu i-a apărut niciun fir de păr alb. Să fie vorba de o moștenire genetică bună, sau primarul nostru folosește și alte metode de ”întreținere”?

 

Adrian Mocanu

adi_mocanu_gzbUn alt pesedist de frunte, este deputatul Adrian Mocanu. S-a remarcat prin faptul că este fiul tatălui său, dar și prin aspectul fizic inconfundabil. Părerea noastră este că politicianul arată de 40 de ani, încă de la 20 de ani, doar data nașterii (12.05.1983) ne amintește că discutăm despre unul dintre cei mai tineri deputați ai județului.  A intrat în Parlamentul României la numai 25 de ani și se află deja la al doilea mandat, fără să putem observa vreo schimbare la nivel fizic.

Elena Udrea

udreaDe departe cel mai controversat politician buzoian, Elena Udrea a șocat și prin schimbarea fizică de care a dat dovadă. A plecat din Buzău ca o tânără brunetă care nu a reușit să ia titlul de miss, dar o regăsim într-un arc peste timp, drept ”blonda de la Cotroceni”. Recenta schimbare de regim nu i-a prins bine deloc, șocând prin aspectul neglijent pe care l-a avut la ieșirea din arest. Cum imaginea a jucat un rol extrem de important în carierea celebrei politiciene, presupunem că și acest ”look” a fost bine gândit.

Cezar Preda

cezar_preda_gzbUn alt politician peste care nu prea se cunoaște trecerea timpului. În 2004 a intrat în Parlamentul României, iar la trei mandate mai târziu, îl găsim aproape neschimbat. Câteva fire albe de păr demonstrează că nici politicienii nu pot scăpa de trecerea timpului, cu toate acestea, alte schimbări notabile nu se pot observa.

 

Constantin Popa

popica_gzbConform zicalei: ”Save the best for last!” Constantin Popa este cel care șochează cel mai mult prin schimbarea fizică. Senatorul Popa se află la primul mandat în Parlamentul României, drept urmare imaginea sa publică nu a putut suferi schimbări notabile într-un timp atât de scurt. Norocul nostru vine datorită rețelei de socializare Facebook, unde tatăl acestuia a făcut publică o fotografie de când politicianul avea doar 16 ani, când probabil nici nu își imagina că va ajunge la conducerea țării.

Be the first to comment

Leave a Reply