FRF a stabilit lista meciurilor pentru promovare în Liga a 3-a

Barajul-de-promovare-in-Liga-III-de-fotbalComitetul de Urgenţă al Federaţiei Române de Fotbal a aprobat vineri programul jocurilor de baraj pentru promovarea în Liga a III-a pentru campionatul ediţiei 2013/2014,  Asociaţiile Jude­ţene de Fotbal organizatoare şi regulamentul privind organizarea acestor meciuri. Astfel, echipa care va obține titlul de campioană a județului Buzău va înfrunta campioana județului Prahova. Meciul de  baraj dintre cele două formații va avea loc în județul Ialomița, stadionul pe care se va desfășura meciul urmând a fi stabilit ulterior.

Pentru titlul de campionă a județului Buzău se lupta 8 echipe: Foresta Nehoiu, Partizanul Merei, Locomotiva Buzău, Spartac Zărnești, Unirea Stâlpu, Voința Lanuri, FC Puiești si Pescărușul Luciu. Partidele se vor disputa pe teren neutru în sistem eliminatoriu, miercuri, ora 17:30, după următorul program:

Pescărușul Luciu – Unirea Stâlpu (Săhăteni)

Foresta Nehoiu – Locomotiva Buzău (Merei)

Voința Lanuri – Spartac Zărnești (Râmnicu Sărat)

FC Puiești – Partizanul Merei (Berca)

Duminică se vor desfășura semifinalele, locurile de desfășurare urmând să fie stabilite joi. Finala, care va trimite câștigătoarea la barajul pentru promovare în Liga a 3-a, va avea loc pe 9 mai, pe stadionul Gloria.

 

Be the first to comment

Leave a Reply