Gloria află azi în ce ligă va juca sezonul viitor

frfComisia de disciplină a Federației Române de Fotbal va judeca azi memoriul depus de Gloria Buzău. Clubul buzoian cere penalizarea clubului Viitorul Axintele cu 9 puncte pentru nerespectarea articolului 34 din R.O.A.F. Conform acestui articol din regulament, toate echipele din Liga a 3-a trebuie să aibă înscrise echipe în campionatele de juniori C, D și E, altfel riscând depunctarea cu 9 puncte.

După ce Gloria Buzău a depusul memoriul la federație, pe site-ul A.J.F. Ialomița au apărut 3 clasamente cu diviziile respective de juniori, în care erau înscrise si echipele Viitorului. Numai că, aceste clasamente erau identice în toate cele 3 divizii în ceea ce privește golaverajul echipelor. Probabil, dându-și seama de situația ridicolă pe care au creat-o cu aceste clasamente inventate, de pe site-ul oficial al Asociației Județene de Fotbal Ialomița cele 3 clasamente au dispărut imediat. În plus, pentru acest fals A.J.F. Ialomița ar fi riscat sancțiuni drastice din partea F.R.F. Din informatiile oficialilor buzoieni echipa din Axintele nu are echipe de juniori, iar în Ialomița nu există competițiile respective.

Dacă memoriul echipei din Crâng va avea succes, urmează ca Gloria să joace din sezonul viitor în Liga a 2-a. Grație celor 9 puncte de penalizare pe care le va primi Axintele, Gloria ar reuși să egaleze echipa ialomițeană la puncte, fiind avantajată de rezultatele directe. În cazul unui raspuns negativ din partea federație, buzoienii sunt dispuși să meargă și la T.A.S. (Tribunalul de Arbitraj Sportiv) pentru a-și face dreptate.

Be the first to comment

Leave a Reply