Gloria Buzău – Steaua și Gloria Buzău – Rapid din sezonul viitor

gloria-buzau-steaua-Deși microbiștii buzoieni se consolaseră cu gândul că Gloria se va lupta în continuarea cu echipe precum Metaloglobus, Urban Titu sau Victoria Chirnogi, din sezonul viitor Gloria ar putea întâlni două dintre cele mai galonate echipe ale fotbalului românesc.

Memoriul depus de Gloria Buzău împotriva celor de la Viitorul Axintele va avea câștig de cauză aproape sigur, iar cele două echipe vor face rocada în clasament, urmând ca buzoineii să meargă în cea de-a doua divizie. În alte cazuri similare, echipele ca CS Ștefănești, Vișina Nouă sau CS Tunari au fost sancționate de Secretariatul General din cadrul FRF cu câte 9 puncte, deorece nu au avut 3 echipe înscrise în campionatele de juniori, cum s-a întâmplat dealtfel și cu Viitorul Axintele.

Cum Gloria are șanse foarte mari să joace în Liga a 2-a din sezonul viitor, acolo va da peste Rapid București, echipa care a fost deja retrogradată din Liga 1. Tot din sezonul viitor pe stadionul din „Crâng” ar putea calca și nimeni alta decât camioana României, asta dacă FRF va hotărî ca Steaua București să fie retrogradata, în urma scandalului „Valiza”.

Chiar dacă Steaua nu va retrogradata, în afara Rapidului, Gloria va întâlni și alte fost prim-divizionare în Liga a 2-a, cum ar fi: CS Otopeni, Sportul Studențesc, Farul Constanța sau CF Brăila.

Be the first to comment

Leave a Reply