Gloria învinge CSM cu 4 la 1 în derby-ul județului Buzău

gl bz- csmVineri, în derby-ul județului Buzău, Gloria s-a impus cu 4-1 în fața lui CSM Rm Sărat. Chiar dacă toată lumea se aștepta ca râmnicenii să se dea la o parte din fața Gloriei, în minutul 7 aceștia au deschis scorul prin Vlaicu din penalty, și spectatorii credeau ca CSM-ul nu se va da la o parte în fața Gloriei. Dar  “glorioșii” au reușit să întoarcă scorul repede prin Lungoci ’13 și Gheorghe ’14, rezultat care s-a păstrat până la pauză.

Tot buzoienii aveau sa conducă ostilitățile și în partea secundă a jocului, reușind să mai înscrie de două ori prin Percă, in minutele 69 și 78. Toți spectatorii au rămas cu impresia că râmnicenii nu au vrut să joace în acest meci, pentru a facilita victoria Gloriei.

În aceeași etapă, liderul seriei, Viitorul Axintele, s-a impus greu împotriva Victoriei Chirnogi, scor 2-1, golul victoriei venind greu, în minutul 81, și  astfel Viitorul se menține pe primul loc la 6 puncte în fața Gloriei, dar cu un meci mai mult.

Etapa viitoare Gloria se deplasează la Axintele pentru a juca meciul care, cel mai probabil, va decide echipa care va promova în cel de-al doilea eșalon. Cu o victorie, Gloria ar deveni favorită la promovare, iar o înfrangere îi va scoate pe buzoieni definitiv din cărțile promovării. Cu un egal, Gloria trebuie să se roage ca Axintele să mai piarda cel puțin odată până la sfârșitul campionatului, asta în condițiile în care buzoineii vor reuși să câștige toate meciurile.

Be the first to comment

Leave a Reply