Gloria pierde cu CSMS Iasi si merge in play-out

gloria stadionSambata, Gloria a fost invins pe teren propriu de echipa antrenata de Marius Lacatus, CSMS Iasi, scor 0-1. Unicul gol al partidei a fost marcat de Bosoi, in minutul 25. Prima repriza a fost una controlata de Gloria, dar contrar cursului jocului, oaspetii au fost cei care au deschis scorul. In repriza a doua buzoienii nu prea au mai contat in atac, probail fiind la curent cu scorul de la Bacau, acolo unde SC conducea pe Braila, iar sansele la calificarea in play-off erau infime. In plus, din minutul 64, Gloria a evoluat in 10, dupa ce Airinei a vazut al doilea “galben”.

Chiar daca ar fi invins pe CSMS Iasi, buzoienii nu ar fi prins ultimul loc de play-off, ocupat de SC Bacau, care a invins cu 2-1 pe CF Braila.

Astfel, Gloria a terminat sezonul regulat pe locul 8 si urmeaza sa evolueze in play-out. Cum in play-off si play-out conteaza doar rezultate directe, Gloria va porni in play-out de pe primul loc, avand o zestre de 17 puncte. Pentru a evita retrogradarea, buzoienii trebuie sa ocupe unul din primele 3 locuri.

Pe de alta parte, in play-off, lupta pentru promovare se va doar intre 3 echipe: CSMS Iasi, FC Clinceni si Rapid Bucuresti, deorece SC Bacau, Unirea Slobozia si Berceni nu si-au depus dosarele de licenta, criteriu obligatoriu pentru promovarea in prima liga.

Be the first to comment

Leave a Reply