Gloria, tot mai departe de play-off dupa remiza cu Braila

gloriaDesi Gloria avea neaparat nevoie de victorie in meciul de sambata contra brailenilor pentru a mai spera la un loc pentru play-off, elevii lui Ion Viorel s-au prezentat din nou lamentabil, ca in majoritatea partidelor din 2014. O victorie a buzoienilor coroborata cu remiza dintre Unirea Tarlungeni si SC Bacau ar fi facut ca Gloria sa treaca pe locul 6, ultimul calificator in play-off.

In meciul de sambata,  buzoienii nu au reusit sa ii puna mari probleme lui Comanescu, portarul brailean, incercandu-l doar in cateva randuri pe acesta prin suturi de la distanta. De altfel, cea mai mare ocazia a buzoienilor a venit dintr-un sut de la 35 de metri, atunci cand Comanescu a scos cu greu mingea trimisa de Dumitru.

In urma acestui egal, buzoienii se mentin pe locul 7, cu 24 de puncte, la egalitate cu Unirea Tarlungeni si la doua puncte in spatele lui SC Bacau. Pentru a mai putea spera la play-off, Gloria trebuie sa obtina maximul din urmatoarele doua etape: miercuri, in deplasare la Clinceni, si , sambata, acasa cu CSMS Iasi.

 

Be the first to comment

Leave a Reply