Greșeala tactică a lui Klaus Iohannis care îl poate costa pierderea alegerilor

confruntarea-ponta-iohannis-ce-nu-s-a-v-zut-la-tv-fotografii-din-culise-71068Klaus Iohannis s-a temut de o confruntare pe terenul adversarului și a refuzat confruntarea de la Antena 3. Este o greșeală majoră care îi reduce cu mult șansele de a câștiga fotoliul de președinte.

În timp ce Victor Ponta a mers la dezbateri la două televiziuni nefavorabile lui, Iohannis doar a amenințat că va folosi un așa-zis ”glonț de argint” o întrebare cheie, menită să îl facă pe Victor Ponta să cedeze. Ne amintim desigur, de ”glonțul de argint” tras de Băsescu lui Geoană, când în timpul confruntării acesta din urmă a fost întrebat dacă a fost la Sorin Ovidiu Vîntu. (n.r. tema mogulilor de presă)

Acest noncombat a stârnit valuri de dezamăgire, mai ales în mediul online. Actorul Mihai Bendeac, unul dintre susținătorii lui Iohannis a postat pe o rețea de socializare următorul mesaj:

Nu înțeleg ratiunea pentru care Klaus Iohannis nu merge azi la Antena 3.

Asta l-ar fi facut președinte.

Nu el ar fi dat examenul final. Ci însuși postul Antena 3.

Căci, daca dezbaterea ar fi fost clar partinitoare, ar fi fost in avantajul lui. Daca nu ar fi fost partinitoare, tot in avantajul lui era situația.

Daca tot a facut compromisul de a merge in 2 locatii impuse de Ponta, de ce sa nu mearga si azi?

Marii oameni de stat sunt/ar trebui sa fie oamenii marilor momente.

Păcat… Mare păcat..

Be the first to comment

Leave a Reply