Hoţii au furat … startul campaniei electorale

Poate că titlul acestei ştiri stârneşte zâmbetul dumneavoastră, dar ce altceva ştiu hoţii să facă, dacă nu să fure tot ce poate fi furat, inclusiv startul campaniei. Şi dacă v-am dat deja un prim indiciu, că sunt hoţi şi al doilea că e vorba de politică, sunt sigur că v-aţi dat seama că mă refer la cei din USL.

Candidatul din partea USL la funcţia de deputat în colegiul 6 Buzău, UNPR-istul Eugen Nicolicea a furat startul campaniei împărţind în tot municipiu pliante electorale cu două zile înaintea campaniei. Ceea ce a făcut nu este doar imoral ci şi profund ilegal. Securistul Nicolicea, la Bucureşti, este omul de încredere al lui Băsescu, şi la Buzău, omul de încredere al lui Boşcodeală. Un clan de mafioţi care se merită unii pe alţii. Trecutul întunecat şi apropierea de Gabriel Oprea, Băsescu şi Boşcodeală l-au făcut să se dedea cu uşurinţă la astfel de tertipuri ruşinoase.

3 Comments on Hoţii au furat … startul campaniei electorale

  1. Era normal sa faca lucrul asta.Boscodeala Care reprezinta Mafia din Buzau,il sustine pe securistul lui Base.Acest Nicolicea este un adevarat Traseist politic.care candideaza sub Sigla USL,dar el este Omul Lui Traian Basescu.

  2. Nu mai are rabdare, a inceput sa fure inca din campanie. Imaginati-va ce o sa faca daca printr-o nefericire va fi ales.

Leave a Reply