Incendiu de proportii in judetul Buzau. Pompierii au avut nevoie de 5 ore pentru a stinge focul

646x404Ieri, in jurul orei 15.00, vegetatia uscata de pe dealurile din Scortoasa si Beceni a fost cuprinsa de flacari.  Vantul puternic a facut ca focul sa se extinda cu repeziciune, fiind arse in total aproape 150 de hectare de vegetatie uscata. Din fericire nu au exista victime sau pagube materiale.

Pompierii ISU,, alaturi de voluntari din cele doua comune, au luptat mai bine de 5 ore cu flacarile si au facut ca incendiul sa nu se extinda si la locuintele sau padurea aflate in apropiere.

Peste 50 de persoane, pompierii militari care au intervenit cu 2 autospeciale, 20 de membrii ai Comitetelor Locale pentru Situații de Urgență din Beceni și Scorțoasa au muncit ca sa stinga flacarile care se intindeau pe o lungime de peste 3 kilometri, potrivit purtatorului de cuvant al ISU Buzau. După mai bine de cinci ore de luptă cu flăcările, incendiul a fost lichidat reușindu-se evitarea extinderii acestuia la pădurea aflată în apropiere.

1 Trackbacks & Pingbacks

  1. Tragedie fără margini la Glodeanu SăratGazeta de Buzau - ziar online cu atitudine | Gazeta de Buzau - ziar online cu atitudine

Leave a Reply