Infrangere fara drept de apel. CSMS Iasi – Gloria 3-1

400x200Sambata, Gloria a suferit cea de-a doua infrangere din actualul sezon. A fost, totodata, si primul meci pe care buzoienii l-au pierdut in deplasare. In meciul de la Iasi buzoienii au facut cel mai prost meci din acest sezon, iar infrangerea putea fi una mult mai drastica.

Nici nu a inceput bine meciul ca Iasiul avea deja 1-0 prin golul marcat in minutul doi de Herghelegiu. Gazdele si-au dublat avantajul in minutul 27 prin Dedu, iar in minutul 55 scorul a devenit 3-0, dupa reusita lui Onofras. Din acel moment gazdele nu au mai fortat, probail multumite de scor, iar buzoienii au reusit sa inscrie golul de onoare in minutul 88 prin Dragut.

In ciuda infrangerii de la Iasi, ultima etapa a turului de campionat, Gloria si-a pastrat locul 6, care asigura calificarea in play-off. Chiar daca va reusi sa se mentina in primele 6 echipe la finalul sezonului regulat, lucrurile nu vor fi deloc usoare in play-off deorece acolo se iau in considerare doar rezultatele cu echipele calificate in aceasta faza a competitie, iar pana in acest moment Gloria a obtinut doar 4 puncte contra echipelor care o depasesc in clasament.

Etapa viitoare, prima a returului, echipa din Crang se va deplasa la Constanta pentru a intalni pe Farul, meci ce se anunta decisiv pentru calificarea in play-off. In acest momen,t ambele formatii se afla la egalitate cu cate 15 puncte, dar buzoienii au avantajul golaverajului. In partida tur constantenii au reusit sa se impuna cu 2-1 in “Crang”.

Be the first to comment

Leave a Reply