Maratonul Nisipului, evenimentul inedit, ajuns la a doua ediție

Maraton-05Maratonul Nisipului, singurul maraton din Europa care se desfășoară pe nisip, va avea loc în mai puțin de trei săptămâni (duminică 29 martie 2015), în stațiunea Mamaia. Până la ora actuală, aproximativ 300 de sportivi s-au înscris la inedita cursă de la Malul Mării, dintre care mulți atleți străini: din Statele Unite ale Americii, Marea Britanie, Italia, Rusia, Republica Moldova, Nigeria, Koreea de Sud și Camerun.

Valoarea totală a premiilor în bani ajunge la aproximativ 20.000 de lei, iar buzoienii interesați să participe la acest eveniment inedit se mai pot înscrie online la una din probe până cel târziu duminică, 22 martie 2015, pe site-ul oficial, www.maratonulnisipului.ro.

“Datorită unicității lui, Maratonul Nisipului reprezintă, pe lângă un eveniment sportiv care a mobilizat comunitatea sportivilor internaționali, dar și un mijloc inedit de promovare a litoralului românesc la nivel internațional. Ne bucurăm foarte mult că și în acest an s-au înscris foarte mulți sportivi străini și ne dorim ca de la an la an să aducem pe litoralul românesc din ce în ce mai mulți pasionați ai sportului. Am făcut primii pași, iar comunitatea internațională a sportivilor a aflat de noi și ne respectă, ceea ce este extrem de important pentru România”, declară președintele Asociației Sportive SanaSport, Daniel Antonaru.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


one + 11 =