Mesajul lui Diaconescu pentru PSD: Numai PP-DD vă scapă de PNL şi PC.

ponta-diaconescuSimona Man a spus, în discursul ţinut la Congesul PSD, că PP-DD “este unicul şi adevăratul partid de opoziţie” şi că este sigură de faptul că Victor Ponta nu a închis OTV, dar acesta va fi convins de femeile social-democrate să redeschidă postul de televiziune.

“În calitate de preşedintă a unicului şi adevăratului partid de opoziţie, salut congresul celui mai important partid de la guvernare”, a spus ea.

Simona Man a arătat că în ultima perioadă premierul Ponta a apreciat activitatea parlamentară a PP-DD şi a preluat unele dintre iniţiativele acestui partid.

Ea a arătat că este singura femeie preşedinte de partid şi ar fi fost bucuroasă dacă una dintre doamnele democrat-liberale s-ar fi înscris pentru cursa la şefia PSD, dar, nearalizându-se acest lucru, îi doreşte lui Ponta succes.

În finalul discursului său, Simona Man a precizat că le transmite tuturor reprezentanţilor PSD “cuvântul lui Dan Diaconescu”, respectiv: “Numai PP-DD vă scapă de PNL şi PC!”.

Premierul Victor Ponta a replicat: “Cum aţi spus doamnă? Că nu ne gândisem la acest lucru, dar dacă insistaţi… Nu am închis eu OTV, dar nici nu o să-l redeschid”. Totusi, Victor Ponta a salutat prezenţa la Congresul PSD a preşedinţilor PP-DD şi UDMR. “Există PP-DD şi UDMR în opoziţie. Altă opoziţie nu există”, a mai spus Victor Ponta.

Be the first to comment

Leave a Reply