O acţiune propagandistică, marca Adrian Năstase

 Căile ferate au fost unul dintre subiectele propagandistice preferate ale guvernării Partidului Social Democrat din perioada apogeului corupţiei de partid şi de stat, respectiv sub conducerea înţeleaptă a cuplului Iliescu-Năstase.Să lăsăm la o parte legea privind înăsprirea pedepselor împotriva celor care, prin furturile instalaţiilor ori subansamblurilor de la calea ferată, pun în pericol siguranţa circulaţiei şi vieţile călătorilor; un act normativ necesar, de pe urma căruia au tras ponoasele vreo câţiva fraieri cărora nu le-a venit să creadă că o minune poate ţine trei zile şi s-au apucat de furat imediat după apariţia legii respective. Apoi legea a fost pusă în stand-by, de nu-şi mai amintesc de ea nici măcar cei îndrituiţi să o aplice, dară-mi-te poporul prea ocupat cu circul oferit cu dărnicie de televiziunile de ştiri ori de show-urile cu starlete.

Vă mai amintiţi, în schimb, de trenurile oprite în plin câmp, cu mascaţi, poliţişti în uniforme şi procurori gata să reţină pe orice amărât fără bilet. Circul de atunci se transmitea la televiziunile de ştiri, pentru ca întregul popor chiţăind de foame să se sature privind cum are grijă tătuca Năstase de naşii care sugeau, astfel, sângele întregului popor. Acesta după ce reprezentanţii mass-media erau anunţaţi din timp de organizarea respectivelor desanturi, iar purtătorii de cuvânt ai Poliţiei cheltuiau bugetul alocat pe jumătate de an întregii instituţii pentru telefonia fixă şi mobilă insistând pe lângă jurnaliştii acreditaţi să fie prezenţi la evenimentul măreţ.

Acum, în plină pre-campanie electorală, când mulţi dintre marii corupţi îşi găsesc un refugiu pe listele electorale ale Uniunii Social Liberale, a apărut pe piaţă marea acţiune împotriva naşilor de tren. O acţiune corectă, bineînţeles, dar, acum, cu vădit caracter propagandistic. Semn că Ponta, în afară de minciună, a mai învăţat şi altele de la mentorul său infractor cu acte în regulă, Adrian Năstase. Bineînţeles, respectivii controlori, şefi de tren şi supra-controlori, vor înfunda puşcăria, în timp ce oamenii lui Ponta şi ai lui Antonescu vor sta în Parlament, sub pavăza generoasă a imunităţii în variantă românească, bananieră, nu europeană.

 

P.S.: Şi, în tot acest timp, puşcăriaşului Adrian Năstase i se permite să-şi dea cu părerea, în mediul virtual, despre problemele naţiei.

sursa> Opinia Buzau
herbal penis enlargement product