OTV rămâne închis. Curtea de Apel a respins cererea de anulare a deciziei CNA

otv-logo-capturaCurtea de Apel București (CAB) a respins cererea de anulare a deciziei CNA privind retragerea de emisie a OTV. Instanța a stabilit că cererea depusa de reprezentanții OTV, privind anularea deciziei CNA din 22 ianuarie, este neîntemeiata. Hotărârea Curții de Apel București nu este definitivă, ea putand fi contestată la instanța supremă.

CNA a retras, în şedinţa din 22 ianuarie, cu unanimitate de voturi, licenţa audiovizuală a televiziunii OTV, fapt care presupune că postul controlat de Dan Diaconescu nu mai poate emite. Licenţa OTV, care ar fi expirat de drept pe 28 martie 2013, a fost retrasă la propunerea Laurei Georgescu, preşedintele CNA, cu unanimitate de voturi.

Pe 23 ianuarie avocații firmei de avocatură „Fenechiu-Savu și Asociații” au depus la CAB o cerere de anulare a deciziei CNA. Totodată, a fost depusă și o cerere de suspendare provizorie a deciziei CNA, dar și aceasta a fost respinsă, iar apoi contestată de OTV, urmând ca recursul să fie judecat pe 12 aprilie.

Începand cu anul 2009, OTV a fost amendat de CNA cu 1,17 milioane de lei, un record absolut pentru televiziunile din România.

Be the first to comment

Leave a Reply