Penibil. Campania PSD “Mandru ca sunt roman” facuta cu poze din Belarus. Ponta jura ca pozele nu sunt furate

10291692-435233353288451-3088694551233968040-nPremierul Victor Ponta confirmă încă o dată, nu că ar mai fi fost nevoie, că este plagiator. De această dată. premierul și-a însușit o fotografie a unui fotograf bielorus pe care o utilizează în afișele electorale.

Imaginea utilizată de alianța PSD – UNPR – PC în unul din afișele electorale, care prezintă cu mândrie naţională „România, grânarul Europei”, a fost realizată în Belarus, de un fotograf din acest stat, pe nume Dmitri Mikhalcow. Contactat de ziarul Gândul, fotograful Mikhalcow a confirmat că poza a fost realizată în Belarus şi surprinde un câmp de grâu înainte de recoltare. Dmitri Mikhalcow a precizat că fotografia a fost făcută în 23 iulie 2013, lângă oraşul Dovsk.

Cu toate acestea, Victor Ponta susține sus și tare că poza este una autentic românească. Ba mai mult, acest spune că sunt numai minciuni venite din partea adversarilor politici.

„M-am lămurit şi a fost o minciună bineînţeles. Din câte ştiu eu Mănăstirea Voroneţ, Coloana Infinită ( n.r – Coloana Infinitului) şi toate celelalte eu ştiu că sunt în România, nu în Belarus”, a încercat Ponta să justifice imaginile folosite de PSD în campania electorală sub care apare mesajul „Mândru că sunt român”, a declarat premierul.

 

 

 

1 Trackbacks & Pingbacks

  1. Penibil. Campania PSD “Mandru ca sunt roman” facuta cu poze din Belarus. Ponta jura ca pozele nu sunt furate - Stiri la orice ora

Leave a Reply