Perchezitii la primarul din Nehoiu. Procurorii au ridicat doua calculatoare si mai multe inscrisuri

florentin lunguProcurorii Curtii de Apel Ploiesti au descins zilele trecute la Primaria Nehoiu, unde au facut perchezitii in biroul primarului pesedist Florentin Lungu, precum si in alte incinte ale institutiei. In urma perchezitiei au fost ridicate doua calculatoare si mai multe documente. Descinderea procurorilor vine dupa ce primarul din Nehoiu a fost declarat de ANI in stare de incompatibilitate penala.

Daca va fi gasit vinovat, Florentin Lungu isi va pierde mandatul si risca sa ajunga la inchisoare pentru o perioada cuprinsa intre 6 luni si 5 ani.

Florentin Lungu este acuzat că a achitat în luna aprilie o factură pentru firma în care era asociat unic și administrator pentru o lucrare efectuată în anul 2008.

Societatea Prodfor, al cărui administrator era Florin Lungu, a executat în 2008 un contract pentru Primăria Nehoiu, iar plata a fost efectuata abia în luna aprilie, moment în care Florin Lungu era primarul orașului. Chiar dacă nu mai administra societatea respectivă, plata sumei în contul contractului derulat cu Primăria Nehoiu l-a adus într-o situaţie de conflict de interese. Practic, prin aprobarea plăţii, Lungu a creat un avantaj firmei la care este, în continuare, asociat unic.

Be the first to comment

Leave a Reply