Pescărușul Luciu și Voința Lanuri își vor disputa titlul de campioană a județului

puiesti lanuriEchipa din Luciu este prima echipă calificată in finala play-off-ului județului nostru, după ce a invins formația Foresta Nehoiu. Alături de echipa din Luciu, în fianala merge și Voința Lanuri, care a învins aseară pe F.C. Puiești.

Într-un meci disputat la Berca, Pescărușul Luciu s-a impus în fața formației Foresta Nehoiu cu 3-2, dupa executarea loviturilor de departajare. La capătul celor 90 de minute niciuna din echipe nu reușise să marcheze. Cum nici în cele două reprize de prelungiri nu s-a înscris, s-a trecut la executarea penalty-urilor, unde „pescărușii” au fost mai exacți și și-au adjudecat victoria.

Echipa din Luciu urmează sa se lupte pentru titlul de campioană a județului, dar și pentru un loc la barajul de promovare în Liga a 3-a, cu Voința Lanuri, care a învins aseară, în meciul disputat la Rm. Sărat, pe F.C. Puiești cu scorul de 1 la 0.

Finala, care va trimite câștigătoarea la barajul pentru promovare în Liga a 3-a, va avea loc pe 9 mai, pe stadionul Gloria. Campioana județului nostru urmează sa întâlnească în meciul de baraj pentru promovarea în cel de-al treilea eșalon camioana județului Prahova.

Be the first to comment

Leave a Reply