PP-DD nu fuzioneaza cu niciun alt partid. Comunicat de presa

ppdd1PP-DD anunta, prin intermediul unui comunicat de presa, ca nu are intentia de a fuziuna cu vreun alt partid.

“PARTIDUL POPORULUI- DAN DIACONESCU nu fuzionează cu niciun partid, cu atât mai puţin cu UNPR, aşa cum zvonesc ’’ binevoitori’’ pe surse. Totul este o minciună, o dezinformare , menite a crea degringoladă în rândul aleşilor locali ai PP-DD, membrilor şi simpatizanţilor PP-DD.

PP-DD nu se va dizolva, aşa cum îşi doresc reprezentanţii altor formaţiuni politice. Avem demnitate şi nu renunţăm la principiile şi valorile promovate în faţa electoratului.

Cei care au ales interesul personal în detrimentul partidului care i-a propulsat în funcţiile pe care le deţin şi au înşelat aşteptările românilor care cred în Dan Diaconescu şi în PP-DD, vor plăti scump greşeala cel mai târziu în 2016. Mai exact, nu vor mai avea şansa unui nou mandat într-un ’’ partid ’’ fără electorat, precum UNPR, un partid de laborator, cu formă, dar fără conţinut, care apelează la ameninţare, şantaj, minciună şi orice altceva este nevoie pentru ca un grup restrâns de oportunişti să-şi atingă scopurile meschine.

Românii care au votat DAN DIACONESCU nu se vor lăsa păcăliţi atât de uşor.

PP-DD îşi păstreaza identitatea si rămâne fidel valorilor promovate în  faţa românilor prin’’Proiectul celor 100 de puncte’’ promovat de Dan Diaconescu, sub culoarea violet a PP-DD.”

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


5 × 1 =