Probleme pentru 12 consilieri municipali PSD si PNL. Acestia sunt cercetati de DNA

foto: CAMPUS TV
foto: CAMPUS TV
foto: CAMPUS TV

Emoţii  pentru 12 dintre consilierii PSD şi PNL ai municipiului Buzău.

Procurori de la DNA Ploieşti s-au sesizat din presa buzoiană vizavi de votul împotrivă dat de aceştia la hotărârea prin care CLM Buzău trebuia să se constituie parte civilă în procesul “Gloria”, intentat de DNA primarului municipiului.

Mai exact, după ce primarul Constantin Boşcodeală a fost trimis în judecată pentru un prejudiciu estimat de DNA de 48  miliarde de lei vechi, consilieri de la PDL şi PP-DD, recte Ciprian Ene şi Silviu Roşioru, au iniţiat în octombrie 2013 o hotarire prin care CLM Buzău urma să se constituie parte civilă în proces. Insă 9 consilieri PSD si 3 de la PNL au votat impotriva.

Ieri, cinci dintre consilierii din opozitie, prin care şi Silviu Roşioru de la PP-DD, au mers la DNA in calitate de martori, iar azi sunt invitati ceilalti 4.

În acest moment este pe rolul Judecatoriei Brasov procesul intentat de DNA împotriva primarului Constantin Boscodeală in care procurorii consideră că Primăria Buzău a fost prejudiciată cu 48 de miliarde de lei vechi.

Dacă primarul va câştiga acest proces, atunci consilierii nu vor avea probleme. Altfel, riscă să fie puşi la plată.

Cei 9 consilieri PSD care au votat împotrivă acelui proiect sunt Radu Sebastian, Bârlă Fănică, Anica Mihai, Dunel Alexandru, Gubandru Aurel, Ioniţă Victor, Lambru Daniel, Mihalaşcu, Gabriel şi Musceleanu Constantin. Din partea PNL au votat contra Ionescu Constantin, Nicoara Liviu şi Olariu Vasile.

sursa: Campus TV

1 Trackbacks & Pingbacks

  1. Reciclezi si castigi la caravana EcoticGazeta de Buzau - ziar online cu atitudine | Gazeta de Buzau - ziar online cu atitudine

Leave a Reply