Raul Florescu i-a luat locul lui Cezar Preda

raul florescuPrim-vicepreședintele PDL Buzău, Raul Florescu, a fost ales noul președinte interimar al Organizatiei Județe PDL Buzau. Raul Florescu, care este și consilier judetean, îi va lua locul demisionarului Cezar Preda, care a decis să renunțe la toate funcțiile deținute în partid.

”Eu am fost ales preşedinte interimar. Cu siguranţă va fi o misiune grea la vârful filialei. Să preiei o organizaţie după ce a fost condusă atâta vreme de o personalitate ca Cezar Preda nu e tocmai simplu, dar având în vedere că am sprijinul său, că ne va fi aproape, vom lua deciziile şi vom face ceea ce trebuie şi ce va fi bine. Vom vedea ce decizie se lua luni la Biroul Permanent Naţional”, a declarat, miercuri seară, pentru Mediafax Raul Florescu.

Întrebat dacă deciziile vor fi luate, în fapt, tot de Cezar Preda, Raul Florescu, un apropiat al parlamentarului, a declarat că el va lua deciziile, alături de Biroul Judeţean, ”aşa cum este procedura”.

Cezar Preda nu se află la prima demisie din PDL, în decembrie 2012 acesta a demisionat din funcţia de prim-vicepreşedinte al PDL şi de cea de preşedinte al organizaţiei judeţene a partidului, în urma rezultatelor slabe obţinute de democrat-liberalii buzoieni la alegerile parlamentare. Patru zile mai târziu, el a revenit asupra deciziei de a demisiona, spunând că este conştient de fapul că e ultima oară când i “se tolerează o atitudine individualistă”.

Be the first to comment

Leave a Reply