Razie a politistilor de la Rutiera. Rezultat: peste 220 de infractiuni, 8 permise retinute si doi soferi depistati bauti

draggerMarți, polițiștii buzoieni de la Rutieră au ieșit in trafic pentru a efectua o serie de controale. Bilantul este următorul: 223 de încălcări ale regulilor de circulaţie, opt permise de conducere reţinute şi două dosare penale întocmite.

80 dintre abateri au fost la regimul legal de viteză, iar împotriva a patru şoferi care au depăşit cu mai mult de 50 km/h limitele de viteză maxime admise atât în localităţi, cât şi în afara localităţilor, a fost luată măsura reţinerii permisului în vederea suspendării. Ceilalţi conducători auto care au fost lăsaţi „pietoni” în ziua de 17 decembrie au fost depistaţi în timp ce efectuau depăşiri neregulamentare ori se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice. Poliţiştii au mai întocmit alte două dosare penale pe numele a doi conducători auto în cazul cărora etilotestele au indicat 0,56 mg/l, respectiv 0,49 mg/l alcool pur în aerul expirat. Unul dintre aceştia – în vârstă de 53 de ani, din Beceni – a fost scos din trafic de poliţiştii care au acţionat pe DJ 203K, iar celălalt – în vârstă de 43 de ani, din Cochirleanca – a fost depistat de poliţiştii rutieri în timp ce conducea un taximetru pe Bulevardul 1 Decembrie 1918 din municipiul Buzău.

Be the first to comment

Leave a Reply