Schimbări la varful Tribunalului Buzau! Afla cine pleaca!

Tribunalul Buzău nu își caută doar un sediu nou ci și persoane noi pentru ocuparea funcțiilor rămase vacante. La Secția a II a Civilă, de Contencios Administrativ și Fiscal două judecătoare, Maria Coțofană și Ioana Ghiuru, s-au pensionat urmând să părăsească funcțiile în curând. De  asemenea, postul de vicepreședinte al Tribunalului a rămas vacant încă de la începutul anului, când judecătorul Valentin Barbu a fost promovat în funcția de președinte al instituției.

Jude­cătoarea Mariana Coțofa­nă a condus Secția a II-a Civilă, de Contencios Administrativ și Fiscal a Tribunalului Buzău, începând cu data de 1 martie 2003. În prezent, Secției a II-a Civilă, de Contencios Administrativ și Fiscal a Tribunalului Buzău, fosta secție comercială, este condusă prin delegație de jude­că­torul Gianina Văsii. Pentru numire au fost mai întâi consultări la nivelul Sec­ției a II-a Civilă, de Contencios Administrativ și Fiscal a Tribunalului Buzău, după care, în urma hotărârii Colegiului de conducere a instanței buzoiene, propunerea a fost transmisă, conform procedurii la Curtea de Apel Ploiești, unde a primit aviz favorabil și a fost înaintată CSM.

Pe postul de vicepreședinte al Tribunalului Buzău se bat trei nume grele. Constantin Florescu, Aurel Puşcă şi Ovidiu Iana s-au înscris în luna martie a.c. la examenul organizat de Consiliul Superior. Ultima probă presupune testarea scrisă privind managementul, comunicarea şi resursele umane. Rezultatul se va afla în data de 24 iunie, după soluţionarea eventualelor contestaţii.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


20 + ten =