Senatorul Constantin Popa da de pamant cu ciocoii USL

popicaÎn cadrul ședinței din plen a camerelor reunite, senatorul Constantin Popa, împreună cu ceilalți parlamentari PP-DD, și-a manifestat dezaprobarea proiectului de lefe pentru bugetul din 2014. În semn de protest, parlamentarii PP-DD au afișat mai multe pancarte sugestive care să consolideze poziția exprimată de la tribună de liderul Grupului Parlamentar din Senat al PP-DD, senatorul Haralambie Vochițoiu, ”Bugetul anticipat ăștia-s banii de furat!”

Nemulțumirea senatorului Popa  este legată de faptul că actualul buget nu deservește intereselor romanilor. Sumele alocate sănătății, educației sau justiției, domenii atât de importante pentru dezvoltarea societății românești, evidențiază că acestea au fost tăiate în ciuda  promisiunilor USL.

Senatorul buzoian condamnă și faptul că toate amendamentele opoziției au fost respinse.

Din păcate, dezbaterile din comisii au arătat că USL îi disprețuiește profund pe români, uitând chiar de propriile promisiuni din campanie, iar rezultatele au fost pe măsura partidului unic. Nici măcar un singur amendament nu a fost adoptat. Până și unii parlamentari ai puterii au văzut cum majoritatea parlamentară de 70% le respinge fără nicio remușcare orice intenție de a respecta ceea ce s-au angajat în fața românilor cu numai nouă luni în urmă.  Astfel, senatorul Constantin Popa și ceilalți parlamanteri PP-DD au părăsit ședința, nedorind să fie complice la sărăcirea românilor de către USL.

 

Be the first to comment

Leave a Reply