SENZATIONAL! OTV emite din nou

otvDan Diaconescu a promis și s-a ținut de cuvânt: OTV emite din nou. Cum în Romania i-a fost imposibil să obțină licență de emisie, Dan Diaconescu a fost nevoit să mearga tocmai în Italia pentru a obține lincența. „Noul” OTV își are sediul la Vatican, loc de unde vor fi realizate majoritatea transmisiunilor.

Marți, 15 octombrie, ora 23:32, OTV a revenit pe ecrane după aproape 10 luni de inactivitate. Reamintim că în data de 23 ianuarie, CNA a retras licența postului de televiziune. Momenan postul poate fi urmărit doar de telespectatorii din Italia și de persoanele cu antene satelit, dar și în mediul online.

OTV continuă seria dezvaluirilor

Ciocoii au de ce să se teamă, după cum și-a obișnuit telespectatorii, Dan Diaconescu continuă seria dezvaluilor incendiare. Chiar dacă este conștient că redeschiderea OTV deranjează multe persoane politice din România, Dan Diaconescu spune că nu se teme ca postul și-ar putea pierde licența deorece legile italiene nu prevăd închiderea unei televiziuni.

Ca și până în luna ianuarie, când postul a fost închis de CNA, OTV va continua să fie aproape de romani, iar oamenii pot intra in direct pentru a-si spune problemele.

La numai câteva minute de la începutul emisiei lui Dan Diaconescu, centrala telefonică a Romit TV s-a blocat din cauza numărului mare de apeluri venite de la oamenii dornici de a intra în direct, pentru a-şi exprima bucuria în legătură cu redeschiderea OTV.
Înca de la prima emisiune Dan Diaconescu le-a promis telespectatorilor ca va relua cazul Elodia, pe baza noilor informații care au apărut în perioada în care postul a fost închis.

click pentru a vedea OTV live

Be the first to comment

Leave a Reply