Spitalul Județean Buzău face angajări. Află posturile disponibile!

spitalul jud buzauCei care doresc să se angajeze în cadrul Spitalului Județean Buzău trebuie să susțină un examen, urmând ca după aceea să participe la un interviu în vederea angajării. Au fost scoase la concurs 6 posturi de asistenți dintre care unul de asistent debutat. La începutul săptămânii a avut loc concursul pentru ocuparea postului de asistent medical debutant la Secţia Oncologie şi a altor 5 posturi de asistenţi medicali pe secţiile Ortopedie şi traumatologie, ORL, Bloc operator, Laborator radiologie şi Compartiment internări.
La examen s-au înscris 32 de candidaţi pentru postul de asistent medical debutant, dar s-au prezentat doar 27 și numai 4 dintre ei au obținut notă de trecere. La asistenţi medicali, pe 5 posturi s-au înscris 20 de persoane, 17 au fost prezenţi iar 3 au absentat. La finalul probei, numai 6 candidaţi au fost declaraţi admişi. Toți aceștia sunt așteptați joi la ora 10 la Spitalul Judeţean pentru susținerea interviurilor.
Mai sunt scoase la concurs și 2 posturi de infirmieră debutantă la Compartimentul Nefrologie şi Secţia Oncologie Medicală, 3 posturi de infirmieră la Secţia Ortopedie şi traumatologie, Secţia ATI şi Secţia Medicină internă şi 2 locuri de îngrijitoare la Sterilizare spital şi Secţia Ortopedie şi traumatologie. Joi, tot în sala de şedinţe a Spitalului Judeţean va fi susţinut examenul pentru posturile de muncitori.

Be the first to comment

Leave a Reply