Tot mai aproape de promovare. HM Buzau – Stiinta Bacau 38-27

646x404Dupa promovarea formatiei locale de rugby, Stejarul Buzau, in Superliga, microbistii buzoieni ar putea avea parte de o noua surpriza placuta deorece echipa de fete HM Buzau este foarte aproape de revenirea in prima liga. In urma victoriei de aseara, 38-27 contra bacaoancelor de Stiinta, HM Buzau Buzau s-a instalat pe primul loc al clasamentului, cel putin pana sambata cand se vor disputa si celelalte meciuri ale ultimei etape a turului.

Chiar daca adversarul a fost unul de top, Bacaul clasandu-se in primele locuri ale clsamentului, buzoiencele au dominat partida de la un capat la altul, nepunandu-se in niciun moment problema invingatoarei. La final, Handbal Municipal s-a impus cu un categoric 38-27 (19-14). Cea mai buna marcatoare a partidei a fost Anca Lipan cu 11 reusite.

In urma acestei victorii, HM Buzau a urcat pe primul loc in clasament cu 30 de puncte cu mentiunea ca celelealte meciuri ale etapei se vor disputa sambata. Principala contracandidata la promovare, Unirea Slobozia, urmeaza sa intalneasca in deplasare CS Bucuresti, iar in cazul unei victorii jucatoarele din Slobozia vor reveni pe primul loc.

Be the first to comment

Leave a Reply